Bagside visitkort.jpg

Om PilatesDK

Hanna Jóannesardóttir Dalsgard, er inderhaver og grundlægger af PilatesDK, som åbnede dørene op i Oktober 2004.

PilatesDK er fra 2014 med Body Control Pilates Master Studio Trainer Hanna Dalsgard, alene udbyder af Body Control Pilates Uddannelses kurser i største delen af skandinavien, samt andre kurser og workshops inden for træning, velvære og holistisk tankegang.

Hanna er Passioneret omkring Pilates, udvikling og især Body Control Pilates og arbejder hårdt på at få dets uddannelsesprogram til at vokse i Danmark og Skandinavien. Samtidig vil hun hente lærere og Instruktører hjem for at afholde inspirations workshops, således at der kan være et så inspirerende program for alle som muligt, således at Pilates underviser niveauet I Dk og Skandinavien kan blive forhøjet og heletiden følge med den nyeste udvikling.

I 10 år har Hanna drevet virksomheden PilatesDK. Det har været 10 fantastiske år, med masser af udvikling.

Hanna er med PilatesDK enormt stolt af at kunne sige, at hendes drøm er blevet en realitet!. At give den gode pilates træning videre igennem dygtige instruktører, der så kan undervise mangfoldigheden. Der er blevet uddannet så mange dygtige instruktører, der nu driver selvstændige virksomheder indenfor pilates og det er fantastisk, da Body Control Pilates metoden nu er blevet udbredt over hele Danmark.