BCP logo.jpg

BODY CONTROL PILATES METODEN & INSTRUKTØR UDDANNELSE

HVAD GØR BODY CONTROL PILATES ANDERLEDES?

Body Control Pilates er kendt som en af verdens førende uddannelse udbyder for Pilates undervisning.

Vores uddannelse pensum er internationalt kendt og vores organisation for Body Control Pilates lærere er den største faglige Pilates organisation uden for USA.

Body Control Pilates tilbyder et komplet kursus program for både matwork og maskine ( equipment) arbejde.  Der omfatter matwork, samt Reformer, Cadillac/tower, Chair og Ladderbarrel , alt fra begynder til advanced. Øvelserne er tilpasset fra de oprindelige 'klassiske' øvelser som er udviklet af Joseph Pilates. Vi mener, at mange af disse klassiske øvelser ofte ikke er egnede til den almindelige person og den almindelige krop. For at få det fulde udbytte af Pilates på sikker og effektivt måde, bør disse klassiske øvelser opdeles , for at etablere gode bevægelse færdigheder og dermed opbygge det bedst mulige fundament for at gøre fremskridt i retning af den klassiske , mere avanceret arbejde. Dette er essensen af Body Control Pilates Metoden.

Body Control Pilates Metoden er bemærkelsesværdigt effektiv - og lægeligt godkendt. Det er af en holistisk karakter , baseret på et velopbygget filosofisk fundament. Centralt for metoden er " bevidsthed om din egen krop ', og hver eneste øvelse er bygget op omkring de otte grundlæggende principper :

Afslapning                                      Kropsholdning

Koncentration                                Centrering

Vejrtrækning                                  Kordingering

Udholdenhed                                  Flydende bevægelse                        

Ved at arbejde med den dybe opbygning af kroppen opnås 'core stabilitet ", og derefter opretholdes gennem stadig mere komplekse bevægelsesforløb . Specifikke problemområder kan målrettes med en enkelt øvelse, men altid set i forhold til resten af ens krop.

Din krops bevidsthed forstærkes ved at integrere krop og sind - Body Control Pilates Metoden lærer dig at være i kontrol over din krop , så du kan håndtere stress mere effektivt og lettere opnå ro.

Body Control Pilates Metoden virker og kan udføres af alle, uanset fitness niveau ! Øvelser kan være matwork eller maskine baseret, men matwork øvelser er ofte meget efterspurgte da de ikke har behov for særligt udstyr. Derudover er det yderst sikkert at udføre for især folk med rygproblemer (og glem ikke, at 95% af Europas befolkning har , eller har haft rygsmerter ) . Body Control Pilates Metodens succes i at løse sådanne problemer har skabt opmærksomhed hos osteopater , kiropraktorer , fysioterapeuter og homøopatiske læger , hvoraf mange enten har startet et Pilates studio som en del af deres praksis eller etableret et tæt samarbejde med deres lokale Body Control Pilates lærer .

BODY CONTROL PILATES TILBYDER HELE PILATES EQUIPMENT UDDANNELSEN!

 

Hvis du er matwork uddannet hos en anden Pilates Udbyder end Body Control Pilates:

Du kan tage Reformer 1+2, Cadillac 1,2 +3, Chair 1+2 og Ladder Barrel selv om du ikke er Body Control Pilates Matwork Uddannet- blot du har en af de andre uddannelser vi godkender.

Rabat ordning 1: spar 10%.

( fra reformer 1 til om med Comperahensive Studio Certification)

 

Reformer 1+ eksamen.                         Cadillac 1+2.

Chair 1.                                                Ladder Barrel

Conversion course                                Comperahensive Studio Certification

 

Rabat ordning 2: spar 15%.

( fra reformer 1 til om med Studio Master Teacher Certification)

Reformer 1+2 + eksamen.                         Cadillac 1+2+3.

Chair 1+2.                                                 Ladder Barrel

Conversion course                                      Comperahensive Studio Certification

Studio Master Teacher Certification

For yderligere information og tilmelding, kontakt:  PILATESDKv/Hanna Dalsgard,

Willemoesgade 14, 2100 Kbh ØTlf: 22 42 30 98 email@pilatesdk.com