bcp matwork.jpg

Body Control Pilates Matwork uddannelsen

 Dette uddannelsesforløb er til dig, som kun vil fokusere på matwork og undervisningsfærdigheder.
 
Uddannelsesperiode
Fra Okt 2019 - februar 2020 - start: 04.10.2019
Pris: DKK 27.750 (du kan betale beløbet i rater). Depositum: DKK 7.000

Uddannelsesindhold
Uddannelsen har i alt 160 timer + selvstudie og indeholder

  • 12 undervisningsdage (fordelt over 3 blokke)

  • 4 superviseringsdage

  • Superviseringsperiode

  • Skriftlig og praktisk eksamen.

Denne uddannelse er et intensivt forløb på 4 måneder med fokus på måtten og udvikling af dine undervisningsfærdigheder på måtten.

Under uddannelsen bliver du udrustet og godt forberedt til at gå ud på arbejdsmarkedet som kvalificeret pilates matwork instruktør fra Body Control Pilates, som er førende i Europa og i resten af verdenen, når det kommer til en dybdegående pilatesuddannelse og pilatesvidereuddannelser.
 
Vi kører matwork-uddannelsen med denne korte og intensive uddannelsesstruktur, fordi vores erfaringer viser, at de intense kurser giver mere tilfredsstillelse og fremdrift. På denne måde

  • er materialet nærværende og i ens krop i en intensiv periode,

  • og du som “elev” bliver holdt ved ilden og får sparring, når al den nye viden nogle gange kan føles lidt overvældende.

Hvad sker der mellem undervisningsblokkene?
Vær forberedt på at afsætte tid mellem undervisningsblokkene og i superviseringsperioden. For her øver du dig i at undervise i de øvelser, du har fået med fra uddannelsen, først i din egen øvelsesgruppe og så sidst i forløbet hos en erfaren instruktør som superviseringselev.
 
Derudover anbefaler vi stærkt, at du selv træner pilates hos en underviser, som er uddannet fra Body Control Pilates. På denne måde

  • får du øvelserne ind i kroppen og

  • oplever samtidigt, hvordan en træningstime kan sammensættes og øvelserne kan kombineres

  • du skaber også kontakt til andre undervisere, som kan være meget nyttigt, når du skal ud og søge arbejde.

Body Control Pilates Matwork København Okt- januar 19, Efterår 2018 

Blok 1: 4-7 okt 2019

Blok 2: 1-4 nov2019

Blok 3: 15-18 nov 2019

d. 30 nov, skriftlig eksamen.

d. 30 nov 1. Superviserings workshop.

d. 11 jan’20. 2. Superviserings workshop.

d. 24 jan’20. 3. Superviserings workshop.

d. 7 feb' 20. 4. Superviserings workshop og matwork sign off.

Pris kr 27.750 ,-

Depositum á kr 7.000 ,- for at registrere og sikre sig pladsen på kurset.

Body Control Pilates uddannelsen er unik og enestående af sin art, når det kommer til bredden og dybden af materialet, samt den store skare af erfarne lærere, som du vil arbejde med under forløbet.

Vi dækker og gennemgår mere end 100 øvelser - mange af disse er specifikke Body Control Pilates øvelser, og vigtigst af alt, så lærer vi dig at vurdere og arbejde med klienter, således at der er fremgang, ved at modificere/tilpasse øvelserne, så de er egnet til klientens behov.

Vores fornyede tilgang til Pilates Metoden bygger på en serie af matwork-øvelser og en undervisningsmetode, der er unik for Body Control Pilates. Først og fremmest tages der tid til at opbygge kropsbevidsthed og forbedre bevægelsesmønstre. Disse essentielle færdigheder skaber fundamentet for mere avanceret træning, og arbejder hen imod det klassiske Pilates repertoire, og videre.

Dette kursus er blevet godkendt i henhold til de engelske nationale standarder for Pilates (Level 3 on the Register of Exercise Professionals), uddannelse er bredt anset som et internationalt benchmark som den mest komplette Matwork instruktør- uddannelse, der udbydes verden over. Uddannelsen er også anerkendt af the European Health and Fitness Association (EHFA) og af the European Register of Exercise Professionals.